Vásárlói tájékoztató

Nyitvatartási időn kívül (információ- és ajánlatkérés, megrendelés, időpontegyeztetés, stb.) 
kérjük, vegye igénybe az alábbi elérhetőségeinket: 

Tel.: 06-30/34-85-112, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

   …az ember természetes törekvése, hogy épített környezetét szebbé tegye, és mindemellett örömét is lelje abban, amit létrehozott.
 

  Már az ókorban is így volt ez, ezért használták a követ utak, terek, épületek megalkotásakor, külső- és belső padozatok díszítéséhez. A tér- és kőburkolatok megjelenési formái az idők folyamán változtak, de lényegüket tekintve ma is ugyanazt a célt szolgálják: funkció és esztétikum.

 

  Amikor az elmúlt 40-50 év időszakára visszatekintünk, azt látjuk, hogy a speciális betontechnológiának köszönhetően lényeges változás következett be, megjelentek a nagyszilárdságú térburkoló elemek.

 

  Már 30 éve annak, hogy hazánkban is sorra kezdtek épülni a korszerű térkő gyárak, magas minőségi színvonalat képviselő térburkoló köveket előállítva.

 

  Az új termékek megjelenésének idején mi is bekapcsolódtunk a térkövek piaci bevezetésébe, népszerűsítésébe. Az addig ismeretlen „iskola” megteremtésével szabadabbá, sokszínűbbé vált a környezetépítés. Az új ismeretek és anyagok egy átgondolt, komplex kertépítő folyamat eszközeivé váltak.

 

Munkánkat ma is a már jól ismert szlogenünknek megfelelően – „Minőséget takarékosan!”– igyekszünk végezni.

 

- Mindenekelőtt azzal, hogy a környezetünkkel harmonizáló, esztétikus, hosszú távon is jól használható, megfelelő minőségű térköveket ajánlunk.

- Mivel a kertépítés nem csak a térkövezést jelenti, ezért nagy hangsúlyt fordítunk arra, hogy a kiegészítő termékek is rendelkezésre álljanak.

- A több évtizedre tervezett beruházás sikeres megvalósulása közös érdekünk, ezért szakmai tanácsokkal, ötletekkel, tervezési szolgáltatással is rendelkezésre állunk.

- Örömmel és megnyugvással tölt el bennünket is egy-egy szépen sikerült, megújult környezet látványa.

 

Kiállítások, vásárok a '90-es években, Szombathelyen

 

 

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10